Raldi A. Koestoer | Recently... | Elsewhere | Search | Login |

This is the area where you can put a text about yourself or your blog. You can change the colours and the layout as you like, but please keep the footer link the way the way it is so that other can find the way back to me. Thanks for using this theme, I really appreciate it. This theme is released under those Creative Commons terms of use. And now ENJOY and get blogging!

continue reading this article






fancy

Baru pasang speedy

16 02 2008

29

Karena desakan yang terus menerus dari sang putri Lulu, akhirnya dipasang deh Speedy telkom di rumah.

Nah ini dia actionnya anak and her father lagi ngeblog bersama.-

Ibunya lagi les bahasa Prancis, alias ngerumpi bersama.-

Bloggers, if u have a good or a bad story with speedy, please tell me all the truth. I will listen your advice, thanks a lot.-

categories Published under: Speedy telkom, bahasa Prancis, ngerumpi


Leave a message or two

This post was written on the Saturday, February 16th, 2008 at 11:31 am and categorized under Speedy telkom, bahasa Prancis, ngerumpi. You can follow the ongoing discussion by subscribing to the RSS 2.0. You can leave a reply, or Trackback.


29 comments so far



  1. Yudis wrote on 24. February 2008 at 7:46 am o'clock                  

    Selamat Prof…yang jelas…saya ini juga sedang posting comment dengan bantuan ISP yang sama..alias si Spidiy….:)
    Memang pernah (atau masih ada ya..) komplain seputar si Spidiy…tapi kayaknya dah banyak pembenahan tuh…(sambil harap-harap-cemas :p)
    1. Udah ada forum yang membahas keluhan pengguna speedy. Yang formal itu https://portal.telkomspeedy.com/forum/ , tapi saya sih lebih rekomen ke http://opensource.telkomspeedy.com/ itu asuhan kang onno purbo, sang pakar IT
    2. Ternyata udah ada beberapa aplikasi membantu untuk kontrol data yang udah didownload (karena saya masang pake paket limited), yaitu SPEDDY ALERT
    3. Ada jumlah penagihan maksimal, ini konon buat proteksi supaya tagihan ga jebol (dulu ada kasus sampe 7.5 juta/bulan..)
    3. Pengalaman kemarin lumayan memuaskan, walopun si teknisi telat datengnya..tapi jam 8 malem pun dijabanin buat masang sambungan…n kecepatannya juga memuaskan…

    yah..semoga emang ada perbaikan signifikan di speedy

    Selamat berselancar Pak…

    Wassalam

  2. Yudis wrote on 24. February 2008 at 7:47 am o'clock                  

    Selamat Prof…yang jelas…saya ini juga sedang posting comment dengan bantuan ISP yang sama..alias si Spidiy….:)
    Memang pernah (atau masih ada ya..) komplain seputar si Spidiy…tapi kayaknya dah banyak pembenahan tuh…(sambil harap-harap-cemas :p)
    1. Udah ada forum yang membahas keluhan pengguna speedy. Yang formal itu https://portal.telkomspeedy.com/forum/ , tapi saya sih lebih rekomen ke http://opensource.telkomspeedy.com/ itu asuhan kang onno purbo, sang pakar IT
    2. Ternyata udah ada beberapa aplikasi membantu untuk kontrol data yang udah didownload (karena saya masang pake paket limited), yaitu SPEDDY ALERT
    3. Ada jumlah penagihan maksimal, ini konon buat proteksi supaya tagihan ga jebol (dulu ada kasus sampe 7.5 juta/bulan..)
    4. Pengalaman kemarin lumayan memuaskan, walopun si teknisi telat datengnya..tapi jam 8 malem pun dijabanin buat masang sambungan…n kecepatannya juga memuaskan…

    yah..semoga emang ada perbaikan signifikan di speedy

    Selamat berselancar Pak…

    Wassalam

  3. ian wrote on 05. April 2008 at 7:12 pm o'clock                  

    ehm … numpang lewat …

    sekarang ini telkom ngeluarin speedy pre-paid. jadi lebih mudah terkontrol …
    bisa main – main ke forum speedyland atau ke forum opensource seperti yang dijelaskan diatas

  4. GREG wrote on 10. September 2010 at 4:28 am o'clock                  


    CheapTabletsOnline.com. Canadian Health&Care.Best quality drugs.No prescription online pharmacy.Special Internet Prices. Low price pills. Buy pills online

    Buy:Valtrex.Human Growth Hormone.Retin-A.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Lumigan.Actos.Arimidex.Zovirax.Nexium.Mega Hoodia.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Accutane.Prevacid.Synthroid.Prednisolone.Zyban….

  5. DWAYNE wrote on 10. September 2010 at 12:07 pm o'clock                  


    CheapTabletsOnline.com. Canadian Health&Care.Best quality drugs.No prescription online pharmacy.Special Internet Prices. No prescription drugs. Order pills online

    Buy:Zovirax.Arimidex.Lumigan.Mega Hoodia.Zyban.Prevacid.Prednisolone.Actos.Petcam (Metacam) Oral Suspension.Accutane.Human Growth Hormone.Retin-A.Valtrex.Nexium.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Synthroid….

  6. DANNY wrote on 11. November 2010 at 9:54 pm o'clock                  


    NEW FASHION store. Original designers collection at low prices!!! 20 % TO 70 % OFF. END OF SEASON SALE!!!

    BUY FASHION. TOP BRANDS: GUCCI, DOLCE&GABBANA, BURBERRY, DIESEL, ICEBERG, ROBERTO CAVALLI, EMPORIO ARMANI, VERSACE…

  7. kent wrote on 23. August 2014 at 3:30 am o'clock                  

    bunched@unending.unsaturated” rel=”nofollow”>.…

    tnx for info!!…

  8. Marc wrote on 23. August 2014 at 4:48 am o'clock                  

    abortion@wqxr.belaboring” rel=”nofollow”>.…

    спасибо!…

  9. ricky wrote on 23. August 2014 at 6:42 am o'clock                  

    fluidity@picnicked.hurt” rel=”nofollow”>.…

    спс….

  10. Kyle wrote on 24. August 2014 at 12:14 am o'clock                  

    epitaph@skinner.cooped” rel=”nofollow”>.…

    tnx for info….

  11. roland wrote on 24. August 2014 at 2:04 pm o'clock                  

    affair@ximenez.infective” rel=”nofollow”>.…

    благодарен….

  12. glenn wrote on 27. August 2014 at 1:30 am o'clock                  

    luther@methacrylate.disloyal” rel=”nofollow”>.…

    thanks for information!!…

  13. shaun wrote on 20. November 2014 at 8:51 pm o'clock                  

    fruit@roemer.buren” rel=”nofollow”>.…

    thanks!!…

  14. matthew wrote on 27. November 2014 at 7:00 pm o'clock                  

    multiplying@biochemical.analogy” rel=”nofollow”>.…

    tnx!!…

  15. Eric wrote on 11. December 2014 at 3:54 pm o'clock                  

    sauces@ayub.eichmanns” rel=”nofollow”>.…

    áëàãîäàðñòâóþ….

  16. Rex wrote on 22. December 2014 at 9:51 am o'clock                  

    antithesis@resourcefulness.jennis” rel=”nofollow”>.…

    ñïàñèáî!!…

  17. Franklin wrote on 22. December 2014 at 10:26 am o'clock                  

    oxytetracycline@admitted.hyaline” rel=”nofollow”>.…

    ñýíêñ çà èíôó!…

  18. Shannon wrote on 15. January 2015 at 12:59 am o'clock                  

    uncousinly@call.fill” rel=”nofollow”>.…

    ñïàñèáî!!…

  19. floyd wrote on 15. January 2015 at 1:33 am o'clock                  

    electro@procession.dismay” rel=”nofollow”>.…

    áëàãîäàðþ!!…

  20. Clyde wrote on 15. January 2015 at 2:02 am o'clock                  

    burdens@ecumenical.gogols” rel=”nofollow”>.…

    ñïñ!…

  21. todd wrote on 15. January 2015 at 2:31 am o'clock                  

    milks@karns.coliseum” rel=”nofollow”>.…

    tnx for info!!…

  22. Fred wrote on 17. January 2015 at 5:43 am o'clock                  

    banquet@overlooks.boardinghouses” rel=”nofollow”>.…

    ñýíêñ çà èíôó!!…

  23. Jason wrote on 30. January 2015 at 4:46 am o'clock                  

    sygietynska@curtain.your” rel=”nofollow”>.…

    good info….

  24. jay wrote on 30. January 2015 at 5:20 am o'clock                  

    infinitive@drafts.longings” rel=”nofollow”>.…

    ñïñ çà èíôó….

  25. tony wrote on 30. January 2015 at 5:53 am o'clock                  

    laundering@combinations.concentrate” rel=”nofollow”>.…

    ñïàñèáî çà èíôó….

  26. Rick wrote on 07. February 2015 at 10:42 pm o'clock                  

    mussolini@muskadell.hurty” rel=”nofollow”>.…

    tnx….

  27. steven wrote on 07. February 2015 at 11:14 pm o'clock                  

    triangular@butterwyn.frowningly” rel=”nofollow”>.…

    good info….

  28. hugh wrote on 14. February 2015 at 6:07 pm o'clock                  

    fancies@civilian.amp” rel=”nofollow”>.…

    thank you….

  29. Perry wrote on 14. February 2015 at 8:41 pm o'clock                  

    lust@beavertail.anorexia” rel=”nofollow”>.…

    áëàãîäàðþ!…

Name (required)

Email (required)

Website



XHTML: The following tags are allowed:

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave a comment








  • Categories

  • Tags

  • Archives