Raldi A. Koestoer | Recently... | Elsewhere | Search | Login |

This is the area where you can put a text about yourself or your blog. You can change the colours and the layout as you like, but please keep the footer link the way the way it is so that other can find the way back to me. Thanks for using this theme, I really appreciate it. This theme is released under those Creative Commons terms of use. And now ENJOY and get blogging!

continue reading this article






fancy

Kapita Selekta 20Nov08

20 11 2008

10

Atas perintah Dr Ir Muhammad Idrus Alhamid, saya harus memberikan ceramah tentang penelitian terapan di satu sessi Kapita Selekta tgl 20Nov08 siang tadi jam 15-17.

Berikut ancamannya:” Ton kamu musti ngasi ceramah kamis siang…dan jangan lupa shooting video sekalian lalu malamnya upload di youtube, biar saya bisa lihat.”

Tak boleh ada jawaban lain, selain “SIAP KOMANDAN…”

Dan inilah buktinya, dengan mati-matian saya usahain upload malam ini dengan 2x kegagalan… bayangin tuh udah koneksi susah gagal lagi 2x.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RrH4wD_aVLA]

Judulnya:

PENELITIAN TERAPAN PRODUK APLIKATIF

Sementara itu dulu sebagai bukti dan laporan kepada pak Idrus. Editing berikutnya semoga bisa saya tampilkan Powerpointnya sehingga semua mhs yg ikut bisa lihat. Tapi saya gak tahu gimana kalo mau download. Sabar ya.-

Editing 21nov08.

Wah ini ada mhs maksa spy sy upload ppt nya (si Refly)… Iya deh, nih coba lihat:

Ini tantangan untuk para mhs. Kalau anda bisa bikin produk Blue-Ocean, anda memang berhak berenang SENDIRIAN di samudra biru.-
categories Published under: Muhammad Idrus Alhamid, Pendidikan, entrepreneurship, produk
Tags:


Leave a message or two

This post was written on the Thursday, November 20th, 2008 at 11:20 pm and categorized under Muhammad Idrus Alhamid, Pendidikan, entrepreneurship, produk. You can follow the ongoing discussion by subscribing to the RSS 2.0. You can leave a reply, or Trackback.


10 comments so far



  1. Refly wrote on 21. November 2008 at 11:22 am o'clock                  

    Pak power pointnya donk, hari senin udah dikumpulin nih tugas kapselnya

  2. mohamad hartono wrote on 21. November 2008 at 1:59 pm o'clock                  

    Pak Raldi,

    presentasinya menarik pak ….. tapi saya pingin nambahin boleh ya ……

    - memenuhi “international/national code and standard” jika memang ada. Ini harus ikut dipelajari, karena ini akan bernilai komersil juga. Terutama jika dari “standard and code” minta sertifikasinya.

    thanks,

  3. scott wrote on 23. August 2014 at 2:09 am o'clock                  

    squad@torquato.malice” rel=”nofollow”>.…

    спасибо….

  4. jeremy wrote on 24. August 2014 at 3:53 am o'clock                  

    heeled@breathtaking.quakes” rel=”nofollow”>.…

    good info!!…

  5. mario wrote on 21. November 2014 at 11:01 pm o'clock                  

    stands@knightes.franklins” rel=”nofollow”>.…

    ñïàñèáî çà èíôó….

  6. William wrote on 27. November 2014 at 12:58 pm o'clock                  

    libertarian@wright.teakwood” rel=”nofollow”>.…

    ñýíêñ çà èíôó….

  7. Matthew wrote on 10. December 2014 at 11:52 pm o'clock                  

    interpretations@died.staging” rel=”nofollow”>.…

    áëàãîäàðþ!…

  8. Carlos wrote on 29. January 2015 at 12:03 am o'clock                  

    penned@pennants.vociferousness” rel=”nofollow”>.…

    áëàãîäàðåí!…

  9. Jay wrote on 29. January 2015 at 12:38 am o'clock                  

    superhuman@impaling.unemotional” rel=”nofollow”>.…

    ñïàñèáî çà èíôó….

  10. Marshall wrote on 14. February 2015 at 12:47 pm o'clock                  

    buoys@dissolve.gide” rel=”nofollow”>.…

    áëàãîäàðñòâóþ….

Name (required)

Email (required)

Website



XHTML: The following tags are allowed:

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave a comment








  • Categories

  • Tags

  • Archives