Raldi A. Koestoer | Recently... | Elsewhere | Search | Login |

This is the area where you can put a text about yourself or your blog. You can change the colours and the layout as you like, but please keep the footer link the way the way it is so that other can find the way back to me. Thanks for using this theme, I really appreciate it. This theme is released under those Creative Commons terms of use. And now ENJOY and get blogging!

continue reading this article






fancy

Archives

Emang Gampang Main Band ? | 28 / 10 / 2008 | 0

***
Ini tulisannya Ir Guananta (Bos-nya NANTA BAND). Ada di komentar. Saya maximize aja.-
***
Pak Ral, aduh saya terima kasih banget dan jadi tersanjung dg julukan “band bagus” untuk band saya (Nanta & Friends) di acara hal bi hal FTUI tgl 6 okt 2008 di FTUI Depok kmrn.
Jujur aja, untuk tampilah di acara tsb, kami tampil tanpa [...]

categories Published under: Guitar, Musik, Pendidikan, jazz, music play
Tags:


Halal Bihalal FTUI 06Okt08 | 6 / 10 / 2008 | 0

Tadi pagi telah diselenggarakan Halal Bihalal dilingkungan FTUI. Semua dosen dan karyawan tumpleg-bleg salam2an mulai dari pagi jam 08.15 diiringi dengan group rebana dari Tebet (kayanya jam segitu tuh pak Dekan udah mulai berdiri dengan semua jajaran management Fakultas). Dengan sendirinya acara bermaafan-ria bisa lebih cepat selesainya daripada waktu yang diperkirakan. Sekarang kebanyakan dosen datang [...]

categories Published under: FTUI, music play, youtube
Tags:








  • Categories

  • Tags

  • Archives