Raldi A. Koestoer | Recently... | Elsewhere | Search | Login |

This is the area where you can put a text about yourself or your blog. You can change the colours and the layout as you like, but please keep the footer link the way the way it is so that other can find the way back to me. Thanks for using this theme, I really appreciate it. This theme is released under those Creative Commons terms of use. And now ENJOY and get blogging!

continue reading this article






fancy

Stoppress Energi jadi BukanEnergi

28 02 2009

56

20Jan09

Dear RDer,

Tulisan dari Prof Sarlito (Gokil banget ni orang, baca deh…) tentang TPB
and The Changcuters, bisa dilihat di blog saya:

http://koestoer.wordpress.com/2009/01/19/tpb-and-the-changcuters-sarlito/

Selamat menikmati cerita panjang -behind the scene- dari penampilan TPB dalam Semarak Bintang Indosiar.-

Ini sedikit cuplikan tulisannya
———————-
…..
Prof Iam (Ikhramsyah) yang dokter spesialis kebidanan (pakar alat vital
wanita).
Selain lagu ini sudah kami hafal, karena sudah pernah masuk album
TPB, juga Prof Iam ini, kalau sedang menghadapi publik musik rock, gayanya  bisa  menggebrak publik sehingga semua bisa disuruh goyang. Beda bener dengan kalau  sedang menghadapi alat vital wanita, tampangnya serius banget. Gak ada  senyumnya sama sekali, karena alat vital memang gak bisa diajak tersenyum.
…..
———————-

Gokil gak tuh ni orang …

Sorry for the cross-posting.

Salam.

Raldi A. Koestoer.-
——————————-

14Jan09

Dodi lain kali bilang saya dulu dong, send sms aja. Jangan tiba2, kemungkinan sy ada keperluan lain.

Sy sama Damora uda ngomong ya… Jumat jam 3 an.

Salam.-

01Jan09

Selamat th baru dulu dong kita…
Semoga th yg baru membawa sukses utk kalian semua.

Ngomong2 nilai udah keluar tuh, gih liat SIAKNG. Kemarin sy sms Dody bilang nilai udah keluar pdhal blm sy publish. Sorry banget.

Kita komunikasi terus lewat forum ini ya.

Selamat berlibur… C U

Raldi A. Koestoer

31Des08

Ada SMS dari Romi kemarin:

Asslkm. Maaf pak menganggu. Sy romi. Alhdlh,istri sy tlh melahirkn bayi laki2 dgn brt 2,9 kg, pjg 48 cm pd hari selasa 30 dsmbr 2008 jam 12.13 wib. Smg bs menjadi anak yg soleh. Amin.

Nilai kayanya udah keluar dan ROMI JADI JUARANYA.
Selamat buat The Champion.-

Selamat Akhir Th 2008 dan Selamat Th baru 2009. Semoga Th yang baru membawa berkah untuk kita semua. Salam Raldi.-

29Des08

Ini SMS dari Dody Darsono: Prof raldi,perihal acara ngopi bareng di EC kalo tidak keberatan diundur bln januari setelah tanggal 10,karena kbanyakan dr kami sudah plng mudik+libur thn baru

Jawab saya: Ok aja.-

———————
maitre,

Mau gak, opini tulisan tangan anda itu kalian ketik lagi pakai komputer dg file word 2003. lalu kirim lagi ke saya.
Nanti saya posting di student’s opinion dengan format ketikkan yang rapih. Kalo sekarang kan dg tulisan yang ‘ancur’ gitu orang malas bacanya. Nanti semua foto tulisannya akan sy posting lalu yang udah ngirim ketikkannya akan sy ganti jadi pengunjung blog bacanya lebih enak.-

27Des08.-

Sorry sy ngajak ngafe tgl 29 pdhal hari libur th baru hijriah. So plis sms itu anggap tidak ada.
Ntar kita atur waktu lagi yah..
Maklum kan prof suka lupa. SELAMAT LIBUR.
Salam.-

23Des08 tuesday.

Students S2 Research Design from left to right.-

Students S2 R Design 2008

Students S2 R Design 2008

Dec 17, 2008.

Students of S2 writing their opinion for 15 minutes.-

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_kLqyd-hXHM]

I’ve been concerned more to the process than that of Result.-

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AqLKwAVIeYw]

Dec 10, 2008

Exhibition of S2 student.  Stdent show their group’s innovation.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MPOM6zvLqsY]

Salam Ral.-

—————————————————

Dec 02, 2008.

No class meeting tomorrow wednesday Dec 3, 2008. U r adviced to discuss your group’s work.

Please consider wed 10 as the day of final examination and simultaneously it will be the day of exhibition. Show your creation to the public, all member must be there and ready to answer the questions. There will be ten minutes writing an essay.-

———————–

Nov 19, 2008.-

Nilai mtest Riset Design

No

Nama

Oral

Group p

Ind p

1

Carlos

61

70

65

2

Damora

55

52

55

3

Iwan

61

65

61

4

Wina

72

65

74

5

Dody

60

65

60

6

Sena

53

62

60

7

Romiyadi

61

65

65

8

Yeni

65

65

65

9

Bayu

65

68

62

10

Sutiono

53

50

53

11

Irwan

61

65

65

12

Wibawa

65

61

65

13

Fahni

65

61

65

14

Abdullah

65

65

65

15

Budi

53

50

55

16

Yuyu

61

60

65

[googlevideo=http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-1710259793793520154]

——————————-

This page is destinated to 15 member of the class of Research Design. A subject in Post Graduate Study of Mechanical Engineering Dept University of Indonesia. The course is conducted in english.

List of participants.-

DAFTAR MAHASISWA PROGRAM PASCA SARJANA

DEPARTEMEN TEKNIK MESIN

No

Nama

Kekhususan

1

Dody Darsono

Konversi Energi

2

Sena Mahendra

Konversi Energi

3

Bayu Aji

Konversi Energi

4

Budi Santoso

Konversi Energi

5

Irwan Mustajab

Konversi Energi

6

Carlos BSM

Konversi Energi

7

Damora Rhakasywi

Konversi Energi

8

Fahni M

Konversi Energi

9

Wina Libyawati

PEMAP

10

Yeni Pusvyta

PEMAP

11

Romiyadi

PEMAP

12

Iwan Wahyudin

PEMAP

13

Abdullah Arifianto

PEMAP

14

Sutiono

PEMAP

15

Wibawa

PEMAP

There is also one student of S3 named Zuryati Djafar.-

————————————–

Announcement of 13 Sept 2008.

To Damora, Please do come to my office monday 15 Sept at anytime. Bring your laptop coz I’d like to install software of ebeam on your laptop. Contact me by sms. C U. Raldi.-

————————————–

16 SEPT 2008

So far up to this minute, there are only 13 persons submitted the paper. The last 3 persons send direct the paper to my email… expecting today,

Be prepare for tomorrow’s session. Everybody must speak 3 minutes explaining their own paper. So provide also the hardcopy for your own purpose.

Be ready in the class before ten, please don’t be late. Damora should have to come earlier 09.30 to help a ppreparation of Ebeam device.

HAVE A NICE PRACTICE…

C U tomorrow.-

NB: Please read the opini of the last year student of RD.-

http://koestoer.wordpress.com/2007/11/28/opini-thd-mk-disain-penelitian-2007/

————————

19 Sept 2008

Group division

Group 1: Dodi *, Sena, Wina, Romi.

Group 2: Bayu*, Budi, Yeni, Iwan.

Group 3: Irwan*, Carlos, Abdullah, Sutiono.

Group 4: Damora*, Fahni, Wibawa, Zuryati.

* Indicate chairman of the group.-

——————–

26 Sept 2008

Photos of the last class meeting Sept 24.-

class of S2 Research Design the last 10 days of Ramadhan.-

class of S2 Research Design the last 10 days of Ramadhan.-

abd carlos

abd carlos

group dodi

group dodi

=====================

06Okt08 ; 21.35.-

Dodi’s computer attacked by virus, please one of the class mate take over to send the files tomorrow before 14 to my email address.

Thx, Ral.-

——————————-

Group discussion in the class of Research Design.-

[googlevideo=http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=6977898041067435637]

categories







  • Categories

  • Tags

  • Archives